Autonetoil aterra a la indústria d’embarcacions marítimes i obre al Port Olímpic de Barcelona

 

CREIXEMENT I EXPANSIÓ AUTONETOIL

 

Autonetoil aterra a la indústria d’embarcacions marítimes i obre al Port Olímpic de Barcelona

 

La companyia ha estat l’escollida en el concurs públic dut a terme per Barcelona de Serveis Municipals (BSM) per subministrar gasolina a les embarcacions atracades al Port Olímpic durant els propers 10 anys.

El Port Olímpic ultima aquest estiu la seva transformació, donant pas a una nova etapa que té com a objectiu obrir l’espai a la ciutadania i a l’entorn més proper i vincular-lo a nous usos relacionats amb la nàutica, l’economia blava i el mar.

 

 

Autonetoil entra amb força en el sector de les estacions marítimes. La companyia ha sortit guanyadora del concurs públic dut a terme per Barcelona de Serveis Municipals (BSM) per subministrar gasolina a les embarcacions atracades al Port Olímpic durant els propers 10 anys. Així doncs, l’ empresa pertanyent a Grupo Moure és adjudicatària del concurs de BSM d’ aquesta estació de serveis per un termini de 10 anys, amb opció a altres dos més de pròrroga.

Durant el temps que subministri i exploti la benzinera, Autonetoil garantirà el servei de combustible tant als vaixells amarrats al Port Olímpic com als que naveguin pel litoral barceloní. A més, ajudarà a amarrar les embarcacions abans del repostatge, mantenir la neteja de l’espai i gestionar el programari de la benzinera.

Manel Montero, director general de la companyia, indica que “aquesta nova estació de servei ens permet escalar un model de gestió de negoci a les estacions de ports que ha estat prèviament desenvolupat a les estacions de servei terrestres”. “Ho farem amb una inversió en digitalització i automatització del servei que permetrà que la benzinera sigui més competitiva respecte al model tradicional. És important destacar que apostem per la millora de les instal·lacions afegint nous sortidors i una terminal de pagament amb targeta, amb l’objectiu de contribuir a la transformació i millora del Port Olímpic”.

 

 

L’arribada d’Autonetoil al Port Olímpic coincideix amb el final dels treballs que ha impulsat l’Ajuntament de Barcelona per transformar aquesta àrea en un nou espai de la ciutat. Un entorn renovat en el qual conviuran nous usos vinculats a la nàutica, l’economia blava i la gastronomia.

El Port Olímpic tindrà un paper destacat durant la celebració de la Copa Amèrica de Vela a Barcelona, ja que acollirà les bases dels equips que participen en les regates juvenils i femenines. L’espai, a més, té com a objectiu la promoció dels esports nàutics entre els barcelonins i barcelonines, així com acollir trobades i activitats de divulgació nàutica i marina.

 

Sobre Grup Moure

Grup Moure és un holding fundat fa 30 anys amb presència en el sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefant Blau, Autonetoil, Petronet, Washnet Factory i Kumbra Yachts.

Elefant Blau, amb més de 30 anys d’experiència en el sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de gasolineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 23 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora nº 1 a Espanya de peces de carwash; Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat i Kumbra Yachts, la recent empresa de venda d’embarcacions d’esbarjo.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors